Hlavní navigace

Názor k článku Stone s Putinem rozmazává hranici mezi uměním a propagandou. S žurnalistikou to nemá nic společného od samorost - 1. Občané tzv. LNR s DNR jsou přece...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2017 18:24

    samorost

    1. Občané tzv. LNR s DNR jsou přece občany Ukrajiny, nebo ne? To jsou vojáci cizí mocnosti?
    2. Musí nutně cca15% všech obyvatel Ukrajiny mluvit a psát výhradně ukrajinsky, to se ani na přechodnou dobu nedá připopustit dvojjazyčnost?
    3. Kromě výstřelů ve dvě hodiny ráno z houfnic ráže 122 mm na obytné domy (naprosto nahodilá nekoncepční palba, z vojenského hlediska nesmyslná) nenabídl Kyjev obyvatelům nic, žádnou autonomitu, status nebo něco podobného.
    4. Krym byl cizí mocností Ukrajině ukraden až poté, co ukrajinský bolševický předák, Nikita Sergejevič Chruščov, Krym v roce 1954 ukradl Ruské sovětské socialistické republice.
    5. Západ plně uznává referendum na Falklandských ostrovech, při němž se obyvatelé přihlásili k Velké Británii. Ze zeměpisného hlediska jde o naprostý nesmysl. Věřím, že tehdy obyvatelé zvolili VB z důvodu vyšší životní úrovně, než by měli pod Argentinou. Stejný postup na Krymu je "naprosto nepřijatelný", jde o krádež cizího území na němž žije cizí národnost...
    6. V 90-tých letech Západ ukradl Srbské republice Kosovo a vojensky brutálním zásahem si vynutil kapitulaci Srbů.Vznikl samostatný stát. Tehdy to šlo, teď to v případě východu Ukrajiny nejde???

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).