Hlavní navigace

Názor k článku Stream.cz: videoúspěch, který stál 100 milionů od Tomas - Na Vas patolizalsky prispevek musim reagovat. Nikdo nerozporuje dulezitost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2011 13:29

    Tomas (neregistrovaný)

    Na Vas patolizalsky prispevek musim reagovat.

    Nikdo nerozporuje dulezitost linku stream.cz na HP seznam.cz. Bez techto linku by byl projekt davno mrtvy. Faktem ale je, ze projetku, ktere vyrobil seznam ve vlastni produkci bylo vice a vzdy tyto projekty mely velke ambice. Ne vzdy ale skoncily uspechem. Jen namatkou napriklad Seznam Chata. Kdyby neprisli Franci s Bizim, nikdy by neexistoval server lide.cz a nikdy by nebyl tak uspesny nebo lepe receno, nebyl by vubec uspesny. Podobnym smerem se vydala i sprace.cz..

    Jinak receno k vybudovani nekterych projektu je treba know how, kterym seznam.cz v pripade video serveru s vlastnim contentem nikdy nedisponoval.

    Nemohu se proto ubranit pocitu, ze spise (i pres velke investice) vyuzil know how sveho partnera, ktereho ve finale odstavil v moment, kdy jiz ma pocit, ze to zvladne sam, ze je jiz vse podstatne nastavene.

    Mozna Petana myslel, ze kdyz je na nejakem projektu polovicnim partnerem, tak ze muze vyjadrit i svuj nazor. Ale jak poznal, podil nepodil, seznamu se neodporuje:-D Mohl se poucit ze zkusenosti jinych v minulosti.. Seznam a management firmy nese moralni genom zakladatele. Pri delani jakehokoliv businessu s nimi je treba s timto faktem pocitat.. Doufam, ze Milos dostal alespon to, co ve stream.cz utopil..

    PS: mimochodem rozpory, ktere vznikly napriklad kolem prodeje reklamy obchodnim oddelenim seznam.cz na stream.cz, byly zcela opodstatnene. Seznam obchodni oddeleni bylo pri prodeji stream.cz zcela neschopne, v podstate ani velkou snahu stream.cz prodavat nemeli a ztraty za stream.cz lze z velke miry pripisovat prave seznamu..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).