Hlavní navigace

Názor k článku Streaming hudby: počítá se na haléře, muzikantům přesto pomáhá od Ondřej Bouda - >> cenu toho výrobku neurčujete Vy, ale ten...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2013 14:08

    Ondřej Bouda (neregistrovaný)

    >> cenu toho výrobku neurčujete Vy, ale ten kdo si ho chce koupit

    Promiňte, ale když něco prodávám, tak si určím cenu, za jakou jsem ochoten to prodat. Když to za tu cenu nikdo nebude chtít, tak si to nechám. Ale v žádném případě nejsem povinnen přijmout cenu, kterou mi zájemce nabídne. Souhlasíte?

    Pokud jo, tak jsme se právě dobrali k tomu, že cenu určuje prodávající. Pokud ne, tak Vám za Váš byt/dům nabízím 20 Kč - smlouvu můžeme uzavřít třeba zítra.

    >> znáte nějakou kapelu která vznikla kolem roku 2000

    Bohužel nesleduju (můj hudební vkus je příliš vzdálen mainstreamu), takže netuším. Krom toho se to fakt dost těžko odhaduje - např. před nějakou dobou se objevila "nejstarší nahrávka Beatles" (záznam nějakého vystoupení z doby, kdy ještě nebyli slavní) - a na té nahrávce jsem je vůbec nepoznal (pozdější tvorba, kterou se proslavili, zněla dost odlišně). Tím chci říct, že styl se vyvíjí - a tak klidně někdo, kdo dnes vypadá zapomenutě, může zítra přijít s přelomovou nahrávkou, a pak s další a další a další - a najednou tu bude ten "symbol doby". Jenom dneska to ještě nevíme.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).