Hlavní navigace

Názor k článku “Střízlivý nás nedostanou” od anonym - když tady byl v 60. letech Armstrong, ptali...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2015 12:14

    bez přezdívky

    když tady byl v 60. letech Armstrong, ptali se ho soudruzi umělečtí kritici, jako má další umělecké záměry. Armstrong se na ně díval a pak řekl, kdy kde má kontrakt na další koncert. I Armstrongovi šlo o to, aby vydělal a za to prezentoval zboží/umění, o které byl zájem v určité skupině lidí, jiní ho nemuseli.
    Pane Tomku "lepší pořad je co?", podle jakého hlediska ? Podle vás a skupiny dalších ? ano, to je pak ale "můj oblíbenější" a je to samozřejmě v pořádku. Pro vás zjevně Nova toho moc nevysílá, zjevně nejste její 100% cílová skupina, jak sám uvádíte jste pro Novu jen částečně cílovou skupinou. Jinak jste vždy cílovou skupinou té TV, která vysílá to, co se vám líbí. A s tím samozřejmě je v TV každý především i cílovou skupinou zadavatelů reklamy. Třeba při fotbale jde reklama na pivo, sázení a erekci. Při vysílání pro ženy na kosmetiku a vložky, pro děti na hračky atd. Nehledejte v tom zbytečně nějaké umění, nezaměňujte to s oblibou.
    Samozřejmě je i řada programů vysílajících opravdu pro náročného diváka jako třeba BravaHD či iConcert HD atd., ale o těch vy se tady nebavíte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).