Hlavní navigace

Názor k článku “Střízlivý nás nedostanou” od Pamětník - Milý pane Rogue 11, přeji Vám tu možnost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2015 9:00

    Pamětník

    Milý pane Rogue 11, přeji Vám tu možnost se moci anonymně vyjádřit k čemukoliv, dokonce i téměř jakoukoliv formou. Možná jste ale zapoměl starou pravdu, že svoboda není bezbřehá a měla by končit tam, kde by už omezovala svobodu ostatních. Bohužel možná většina naší populace nebyla vychována k tomu, jak se má svoboda a demokracie využívat a kde jsou jejich hranice.

    Pokud jste se pozastavoval nad tím, že ovečky Novy věří, že poměry ve zdravotnictví, ukazované v Ordinaci, jsou reálné, předpokládal jsem tedy, že byste s tím chtěl něco udělat, pokud Vám osud a život Vašich spoluobčanů není lhostejný. Domnívám se, že nejmladší generace je ještě zdravá, do ordinací a nemocnic nemusí chodit, ale na tento typ seriálů se zase nedívá. Čili k žádné újmě mladého diváka nedojde. Střední generace už tak zdravá bohužel není a skutečné poměry v ordinacích a nemocnicích zná dobře, zažila to na vlastní kůži a opět jí seriálové situace nemohou zmást. Ta nejstarší generace je v ordinacích a nemocnici permanentně, čili možná v Ordinaci hledá to, po čem touží, ale neprožívá. Nechtějme jim tedy tu iluzi vzít, podobně jako z romantického filmu.

    Co by se změnilo na věci, pokud bych zde uvedl své plné jméno, zaměstnání, bydliště? Já se snažím diskutovat slušně a při případné ztrátě anonymity bych se nemusel za to, co jsem zde kdy napsal stydět a nebál bych se to říci nikomu ani přímo do očí. Opravdu i Vy byste dokázal komukoliv do očí říci, že má, kvůli sledování nějakého TV seriálu, mentalitu prvňáčka a měl by se proto nechat vyšetřit u specialisty? To by byl ten projev lítosti, kterou prý s tím milionem spoluobčanů máte? To máte opravdu silný žaludek, ale opakuji, věřím, že ve skutečnosti jste v osobním projevu k cizím slušnější, to Vás jen svádí ta nešťastná anonymita webu.

    Věřte, že názory Vám nechci brát, ani zakazovat, je to Vaše soukromá věc. Jen bych si dovolil Vás požádat, abyste dále volil vhodnější způsob ventilace svých názorů a zbytečně neurážel žádné diváky jakýchkoliv pořadů a stanic. Chápu, že se mé žádosti můžete vysmát, můžete zkusit mne anonymně opět urážet, s tím nic nenadělám. Ale za ten pokus mi to stálo, Takový jsem zase já. :-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).