Hlavní navigace

Názor k článku Studio Volby 2013 s Moravcem a Augustovou, zapojí se i Železný a Pisařovicová od anonym - No jo, no to, je snad jediný klad...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 10. 2013 13:18

    bez přezdívky

    No jo, no to, je snad jediný klad těhle voleb, že tihle šmejdi se tam nedostali..... Tak, že se tam vrátí lidovci, to bylo celkem jasné.
    Že fašistické ANO se tam dostane. Bylo také docela jasné. Ale, že se tam dostala i ta sekta Úsvit, tak to mne tedy fascinuje. Co lidí by tedy místo nějakého stranického výboru dalo přednost raději nějakému vůdci nebo guru. To nechápu. Naprosto šílené. Banáni hadr. To říkám, to bych věděl o třech slušnějších a čitelnějších, kteří by si to zasloužili daleko více, tedy Zelení, Piráti a Svobodní.... Když už tedy by to mělo být rozdrobené a musíme tam mít tolik stran. Jinak mně by osobně stačily dvě. Tedy ODS jako zástupci pravice a ČSSD jako zástupci levice a ty by se občas prohodily a hotovo. Jenže, když jich tam musí být 7. Tak jich tam prostě musí být 7. Jenže, když z toho 3 mají potíže s demokracií. Tedy tradičně KSČM a k nim teď ještě ANO a Úsvit. No, tak to bude vážně sranda. Jestli něco v listopadu sestaví, tak se to do léta zřítí. To je fakt jen vyhazování peněz oknem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).