Hlavní navigace

Názor k článku SugarSync se dočkal řady novinek, odradit však mohou poměrně vysoké ceny od Jiří Macich ml. - „Kde jste přišli na to, že "SugarSync nemá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2013 22:26

    Jiří Macich ml.

    Kde jste přišli na to, že "SugarSync nemá prakticky žádnou méně obvyklou či unikátní funkci, díky níž by si služba mohla obhájit své ceny", když je jim věnovaná půlka článku?

    Věta zřejmě špatně vyzněla. Ne, že SugarSync nemá žádné méně obvyklé či unikátní funkce. Ale nemá takové méně obvyklé či unikátní funkce, kvůli kterým by uživatelé měli být celí říční připlácet si až 100 %. Zvlášť, když na druhou stranu možnosti webového rozhraní jsou stěží průměrné.

    Co se týká prostoru zdarma, je to naštěstí trochu víc než 5GB . 0,5 GB získáte registrací např. přes tento odkaz (... )Při používání dostanete postupně dalších 0,75 GB - např. až si nasdílíte složku apod. To je 6,25 GB prakticky bez práce.

    To je megabajtové paběrkování. Srovnejte si to s Copy.com. A nemusíme chodit do extrému. SkyDrive poskytuje 7 GB a Google Drive až 15 GB. Zcela bez práce, bez podmínek, okamžitě.

    Ceny SkyDrivu bych samozřejmě hned bral, ale nemůžu počítat že mi někdo prodá BMW za cenu Dacie :-(

    Tohle přirovnání mi přijde přehnané na obě strany. Co SugarSync získává na desktopové utlitě a mobilní aplikaci, to ztrácí na webovém rozhraní. SkyDrive to má zase víceméně naopak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).