Hlavní navigace

Názor k článku Svatopluk Bartík: Operátoři ovlivňují média a tvoří kartel. Ten chci zničit od Petr M - V čem je to hloupost? Moje poslední zkušenost s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 12. 2016 23:04

    Petr M (neregistrovaný)

    V čem je to hloupost?

    Moje poslední zkušenost s kyslíkářama: Přestěhoval jsem se, v baráku nebyl net. Před domem antoníček, stačilo cca 20m kabelu, telfonní zásuvka a modem za 600. I zavolal jsem na O2, popsal situaci a šlo to na techniky. Nabídka byla 6/1 Mbps za pětikilo, modem vlastní nebo od nich za litr a půl. Jejich modem byl v obchodě za 600, ten jsem nechtěl. A za týden volal chlápek, že se koukal na katastr a tam nejsem jako majitel (bylo to po koupi, do konce 30denní lhůty na katastru zbývalo pět dní). A že potřebuje souhlas majitele (který tou dobou bydlel 250km daleko a než by to došlo poštou, má to katastr vyřízeno). Tak jsem se pokusil dementovi vysvětlit situaci a za 10 dní se měl ozvat. Když se dva týdny nic nedělo, volám na tůtů a ... "stornováno ze strany zákazníka". Takže nová objednávka a druhý den volal technik, že se vyskytl problém - nemá volný fous na ústředně a prý jestli vydržím dva měsíce, než budu přidávat další kartu. No co s nima? Poslední, o co bych stál, je takové tlupě nenažraných imbecilů cpát prachy (btw, nakonec mám za ty prachy, co chětli za první rok, linku 16/16 s agregací 1:2 a HW zdarma).

    S hydrofounem jsme skončili v okamžiku, kdy žena tři měsíce měnila tarif na nižší paušál a pokaždý jí přišel účet se starým tarifem. Počtvrtý neměnila tarif, ale operátora... Takže asi tak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).