Hlavní navigace

Názor k článku Svět mobilních operátorů občas připomíná Kocourkov od liska - Povím vám, jak to vypadá z druhé strany....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2010 14:58

    liska (neregistrovaný)
    Povím vám, jak to vypadá z druhé strany. Pracoval jsem tam 5 let jako operátor v různých odděleních. Ze začátku to byla prima práce. Super kolektiv. Mohli jsme prodávat spousta služeb a tím si přivydělat, ale soustředili jsme se také, abychom zákazníka nadchli a přilákali tím další.
    Pak přišel nadnárodní kolos, snížil nám výplaty, ubral nám portfolio služeb, takže jsme museli nabízet i např. datové služby důchodcům. Kdo nesplňuje, na něj dokonce křičí, straší to vyhazovem. Někdy musíte mít tak krátké hovory a mezi nimi nemáte pauzu, že musíte si to všechno psát a pak hodinu a půl být po směně neplaceně déle a dodělávat to. A s těmi informacemi? Je pravda, že Vám různí kolegové/šéfové/specialisti při různých situacích říkají protichůdné věci mj. i proto, že pravidla se mění někdy i každý den. Každý den něco nefunguje apod. Směny takové rozházené, že nemáte ani víkend.
    Jak to dopadlo? Většina lidí tam nevydrží moc dlouho, protože vyšší pozice jsou většinou obsazené, tak tam jsou u telefonu čerství absolventi SŠ, kteří jsou rádi, že aspoň nějakou práci bez praxe mají. Na slušnější práce je totiž třeba praxe v oboru a operátoři to vědí a takhle ty pracovníky otročí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).