Hlavní navigace

Jak bude svět vypadat za 20 let? Soutěž pro malé i větší kreslíře

9. 4. 2018
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Yaruta / Depositphotos
Zahrajte si na vizionáře a představte si, jak bude vypadat svět za dalších dvacet let. A tu představu zkuste převést na papír a vyhrát puzzle od společnosti Ravensburger.

Je zcela jedno, jestli vám jsou teprve čtyři roky, nebo už deset, vezměte si vodovky, fixky nebo jen tužku a nakreslete, jak bude Česko a vlastně celý svět vypadat v roce 2038. Ti nejlepší vyhrají ceny od firmy Ravensburger, která je partnerem našeho speciálu k 20. výročí založení serveru Lupa.cz.

Klidně se poraďte i s tatínkem nebo maminkou. Ti ať si v klidu projdou pravidla naší soutěže.

Pravidla (hlavně pro rodiče)

Naše soutěž je určena dětem do 15 let. Obrázky můžete posílat od 9. dubna do 15. května, hlasovat o nich budeme do 20. června a vítěze vyhlásíme 29. června 2018.

Je úplně jedno, pro jaké dílo se vaše děti rozhodnou. Ideální je kresba, ale pokud budou chtít něco vymodelovat a svůj výtvor potom vyfotí a pošlou jako obrázek, nemáme s tím problém. Originálním nápadům se rozhodně nebráníme, jen je nutné držet se tématu soutěže: Jak bude vypadat svět za 20 let?

Díla můžete za své děti poslat dvěma způsoby:

1) Buď klasicky poštou na adresu naši firmy: Internet Info, s.r.o., Milady Horákové 116/109, 160 00 Praha 6.

2) Lepší ale bude, pokud obrázek/malbu/grafiku vašeho dítěte vyfotíte třeba na mobilní telefon či fotoaparát a snímek pošlete na adresu redakce@lupa.cz. Do předmětu napište „Soutěž – svět za 20 let“. Prosíme jen, abyste se pokusili díla zachytit v dobré kvalitě. Obrázky můžete posílat do 15. května 2018.

Budeme zároveň od vás potřebovat tyto údaje: Jméno a příjmení dítěte, věk, e-mailovou nebo poštovní adresu. A samozřejmě připojte své jméno jako zákonného zástupce. Nemusíte se bát, nikde tyto údaje nebudeme zveřejňovat. U publikovaného obrázku uvedeme jen křestní jméno a věk autora či autorky, nic víc.

Soutěž o pět cen

Co se bude dít dál? Z došlých obrázků nejprve vybere naše redakční porota maximálně 20 děl, která postoupí do finále. Ta následně 21. května zveřejníme na serveru Lupa.cz, případně na sociálních sítích.

O tom, kdo nakonec ceny od Ravensburgeru vyhraje, rozhodnou čtenáři serveru Lupa.cz v internetovém hlasování, které poběží od 21. května do 20. června. Vítěze vyhlásíme na našich stránkách 29. června.

Jaké ceny (každá je v hodnotě kolem 2 tisíc korun) mohou vaše děti vyhrát? Firma Ravensburger je celosvětově známým výrobcem puzzle. Pro naší soutěž vybrala například ty s motivy z Hvězdných válek, světových staveb nebo animovaných filmů z produkce společnosti Disney. Součástí každého výherního balíčku je i 3D puzzle některé ze známých světových budov.

Čtyři výherci vzejdou z hlasování na internetu, jednoho si vyberou sami zástupci společnosti Ravensburger.

Všechny výherce pak oznámíme na serveru Lupa.cz a samozřejmě je zkontaktujeme pomocí e-mailu kvůli zaslání výhry. Pokud by si náhodou cenu nepřebrali, předáme ji dalším finalistům v pořadí podle hlasování.

Malou cenu dostane i zbylých 15 méně úspěšných účastníků soutěže.

UX DAy - tip 2

Do soutěže se nesmějí zapojit příbuzní zaměstnanců společnosti Internet Info, spol. s r. o., která je provozovatelem serveru Lupa.cz.

Posláním příspěvku souhlasíte, že bude snímek díla pro účely soutěže vystaven na serveru Lupa.cz a na profilech na sociálních sítích a zavazujete se dodržovat pravidla soutěže. Společnost Internet Info si vyhrazuje právo úprav pravidel soutěže včetně práva soutěž kdykoliv zrušit bez náhrady. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ceny výhercům předá zástupce společnosti Internet Info v sídle organizátora soutěže po předchozí dohodě s výherci. Výhry je možné zaslat poštou, společnost Internet Info ale neručí za poškození ceny při doručování.

Společnost Ravensburger je rodinná německá firma, která vznikla v roce 1883. Dnes společnost nabízí širokou škálu kvalitních a kreativních dětských her, hlavolamů, vědeckých setů, a především největší výběr 2D a 3D puzzle v Evropě. Výroba byla pro většinu typů produktů přesunuta do českého města Polička.

Ravensburger klade již od počátku důraz na vysokou kvalitu veškerých výrobků. Puzzle si dokáží udržet svůj perfektní stav, i když je malé děti skládají stále znovu a znovu. Dětem i dospělým přináší Ravensburger zábavu a vzdělávání formou hry, současně také podporuje rodinnou pohodu a společně strávený čas.

Hry a puzzle jsou vyvíjeny tak, aby zábavnou formou cílily na věkově odpovídající dovednosti dětí. Ravensburger věří, že brzké rozvíjení a stimulace myšlení u dětí pomáhá nejen vyvíjet jejich zvídavost, motorické a umělecké dovednosti, ale také dodává pocit uspokojení a radosti z dosaženého cíle. Společnost získala mnohokrát cenu od uznávaných institucí jako Parent’s Choice Foundation, Oppenheim Toy Portfolio nebo Family Fun.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).