Hlavní navigace

Názor k článku T-Mobile neuspěl u Ústavního soudu. Výše doplatku při zrušení smlouvy zůstává na pětině od Tomáš2 - fakticky máš pravdu, ale tohle je vyústěním situace,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2016 22:31

    Tomáš2 (neregistrovaný)

    fakticky máš pravdu, ale tohle je vyústěním situace, kdy operátoři začali masivně zneužívat svých podmínek, měnit je za běhu smlouvy (účtování po 30s místo původní 1s atd.), protože mohli, automaticky prodlužovat 2 roční úvazky s nesmyslnými pravidly, kdy a do jak musíš podat výpověď (minimálně dva měsíce předem a nikoliv v posledním měsíci).

    Tak dlouho si zahrávali s ohněm, až poslanci novelizovali zákon a operátoři dostali útrum. Vždyť i ten doplatek je dost absurdní, platit polovinu aniž by operátor poskytl služby, byl schovaný v dlouhých textech všeobecných podmínek, které člověk ani nemohl dostat písemně (zrovna je nemáme) a byly pouze online, na pobočce o téhle podmínce tě ani nikdo neinformuje.

    Já třeba skončil také s tímhle absurdním poplatek, jen kvůli tomu, že hoši změnili podmínky, prodloužili mi automaticky smlouvu a já se o poplatku dozvěděl až při ukončení, kdy rušili cdma a už jsem nemohl internet využívat. Ano, mám číst podmínky, ale prakticky není možné vše přečíst, zejména, když si člověk v té době musel změny podmínek hlídat sám na internetu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).