Hlavní navigace

Názor k článku Tablety jdou nahoru, čtečky dolů. Tak strmý pád tady ještě nebyl od Tomik - Osobně dávám přednost zařázením, která dělají pořádně to,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2013 10:25

    Tomik (neregistrovaný)

    Osobně dávám přednost zařázením, která dělají pořádně to, co mají dělat, a vyhýbám se zařízením, která umí vše a nic pořádně. Typicky hudební přehrávač / telefon, čtečka / tablet. Přehrávač mám maličký s výdrží přehrávání min. 50 hodin, takže jej nabíjím 1x měsíčně. Telefon bez nepotřebných fuknkcí nabíjím 1x týdně. Tablet nemám, protože jsem při testování zjistil, že pro něj nemám žádné využití, praktičtější je netbook. A čtečka mi vydrží nabitá měsíc (než jsem si pořídil čtečku, přečetl jsem asi stovku knih na netbooku).
    Subjektivně - jedna věc je přístup uživatelů k zařízením jako módě bez praktické užitečnosti a druhá věc je ocenění užitečnosti (vlastnosti, ergonomie - dotykové displeje na telefonu / notebooku opravdu ne, výdrž - nedokážu si představit, že bych něco nabíjel několikrát týdně, dělá to pořádně to co má - raději používám kopaktní foťák než telefon).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).