Hlavní navigace

Názory k článku Tajná zpráva o operačním systému Firefox OS pro televizory Panasonic

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2015 9:37

    Griffin

    Považoval jsem android systém do TV za jedinou možnou variantu, proč vymejšlet obsah když už je vymyšlený, proč neumožnit lidem propojit elektroniku mezi sebou tím že se použije jedna platforma.
    Evidentně jsem podcenil výrobce TV :-( . Naštěstí výrobci mobilů se přes to přenesli a je to veliká výhoda pro uživatele.

    Mám ještě jednu glosu: není nejlepší uživatelské rozhraní, to které máme každý doma ve své TV? Neboli to které známe a jsme na něj navyklí, pak se logicky každé jiné které vidíme jen chvilku zdá horší.

    Bohužel bych řekl že testeři a recenzisté, musí být tímto dost "deformováni". Navíc každý uživatel preferuje jiné funkce a jinak TV používá. Těžko navrhnout uživatelské rozhraní aby vyhovovalo všem.

  • 27. 2. 2015 8:33

    bez přezdívky

    Nejprve druhá čast - je to dost kuriozní, ale nemám doma žádný chytrý televizor, jen dvanáct let starou skleněnku od Sony (ovšem digitální - špička ve své době) a maličkaty Hyundai. Toť vše.
    Takže v tomto ohledu deformován nejsem. A hodlám si pořídit projektor takže ani nebudu....

    A k první části - přesně takto jsem uvažoval i já. Vše začal Samsung s Tizenem. Chtěl s ním minulý rok uvést mobil, zkušebně v Rusku, ale nakonec neuvedl - proč asi...

    Firefox má mobily, má nyní i TV a na rozdíl od Androidu razí jiný přístup a je kombinaci unixových a internetových technologií.
    Já bych to nezatracoval.

    Komunikace by podle mého neměla být problém.
    Ale samozřejmě uvidíme v praxi.

    Mimochodem WebOS je tu hodně dlouho, déle než Android.
    Ale to také mrzí. Nenaděláme s tím ale nic
    Bohužel...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).