Hlavní navigace

Názor k článku Také si kupujete včerejší noviny? od moderní čtenář - Před zhruba půlrokem jsem si pořídil na Amazonu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2011 13:10

    moderní čtenář (neregistrovaný)

    Před zhruba půlrokem jsem si pořídil na Amazonu čtečku Kindle 3 a od té doby čtu pouze na ni. V současnosti si na ni nechávám zasílat články z desítek webů a faktem je, že ani nemám čas všechno přečíst.

    Noviny už nečtu, jelikož by to byly vyhozené peníze, když už jsem si stejnou zprávu mezitím přečetl vícekrát buď na webu, nebo na čtečce, navíc přbližně v čase kdy se událost odehrála nikoli na druhý den (týden, neli měsíc).

    Mám tak pocit, že se účastním dění a ne, že jsem pouze v pozici historika zkoumajícího vykopávky (stávající čtenáři novin a novináři nech laskavě prominou) :)
    Ostatně tento moderní výdobytek zveřejňovájí zpráv v reálném čase vede k tomu, že i časopisy, či knihy se starším datem vnímám jako beznadějně zastaralé (i když to samozřejmě neplatí doslova, že).
    Noviny si koupím pouze, pokud se dozvím, že je tam něco zajímavého, což nastane tak 1x až 2x do roka.

    Pravda, čtečka není dokonalá, mohla by být rychlejší ale pořád je to pohodlnější a jednodušší a hlavně zdarma. Placené zasílání článků by mi nevadilo, ale muselo by to mít přidanou hodnotu - ne pouze přeposílání článků z webu. Pravidelně pátrám, zda se někde něco takového objeví, ale zatím nic. A stejně tak i u knížek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).