Hlavní navigace

Názor k článku Technický šéf Primy: sledování 3D televize by mohlo poškozovat zrak od Dave.1 - Myslim, ze je to o vychove. Deti maji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2010 8:22

    Dave.1
    Myslim, ze je to o vychove. Deti maji tendenci hned vse rozbit a neposedi v klidu u TV? Ano, tak holt budou koukat jen na 2D, ne? Az budou vetsi a vychovanejsi, tak pak bych jim teprve dovolil 3D s brylemi sledovat.

    A to same, co se tyka casu. Namaha to oci a predevsim detske oci? Zas je to jen o vychove a zajmu (a inteligenci) rodicu o deti. Necham je divat maximalne 3 hodiny a je to, pak bryle vemu a uklidim a budou moci koukat jen na 2D.

    Je to stejne jak u pocitacovych her (Playstation, PC atp.), v kazdem manualu, i toho playstationu, je napsano, ze se maji delat pauzy (treba 15 minut kazdou hodinu), aby si oci a telo odpocinulo. Jenze skutecnost je jina, spousta lidi (a hlavne deti) hraje v kuse treba 4-5 hodin. A s tim 3D to bude podobne, v manualu bude jiste psano, ze se maji delat pauzy ci tam budou jine zdravotni restrikce, treba maximalne 3 hodiny v kuse a za den.

    A jestli nekdo na to nebude brat ohled? Tak je to holt deb*l a je to jen jeho problem, rozhodne ne problem technologie :-) Ono je lehci posadit deti pred TV a nestarat se o ne ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).