Hlavní navigace

Názor k článku TechniSat DigiPal 2 TX: král po kosmetice od Radek Donát - TechniSat pamatuje na lidi se dvěma stejnými set-top-boxy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 1. 2007 19:03

    Radek Donát (neregistrovaný)
    TechniSat pamatuje na lidi se dvěma stejnými set-top-boxy na jednom místě. Pro dálková ovládání si mohou vybrat ze dvou různých frekvencí.

    Muzete to nejak konkretizovat? Mam za to, ze pro ovladani s alternativnim kodem je treba dokoupit kombinovany dalkovy ovladac s moznosti prepinani do rezimu SAT1/SAT2 (ten, ktery je pribalen k Digipal 2 TX produkuje jen jeden typ kodu). Pokud se mylim, prosim o upresneni jak standardni ovladac k vysilani druheho typu kodu primet. Diky.

    Mimochodem, ta mensi krabice je spis pro zlost. Ta puvodni byla mnohem lepsi ;-). Take o realnych prijmovych vlastnostech by se dalo diskutovat, ale uplne nejhorsi urcite neni. V ankete jsem nehlasoval, protoze mi chybi volba pro jiny duvod. Myslim, ze zakladem uspechu je predevsim znacka, dobra spolehlivost a nejrychleji provedena ceska lokalizace, diky niz sborove chvalozpevy doznivaji dodnes :-), i kdyz dnes uz jsou na trhu za nizsi cenu i lepsi modely, jak tu bylo zmineno.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).