Hlavní navigace

Názor k článku TechniSat získal patent na svou Multyantenne od Pamětník - Sice v aktualitě nenalézám zmínky ani o Marii...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2008 18:53

    Pamětník
    Sice v aktualitě nenalézám zmínky ani o Marii Terezii, ani o Ferdinandovi, ale já v ní vidím zprávu o tom, že byl udělen patent na multianténu (v cizích jazycích multyantenne) pro firmu TechniSat, na její výrobek s obchodním názvem Multytenne. Většině je asi text aktuality zřejmý, ale hnidopichům by mohly scházet i další přesné informace, zda se jedná o patent také platný na provedení Multytenne TWIN i Quatro, které má na první pohled jinou konstrukci sestavy LNB.
    Shrnuto, podtrženo, v názvu se píše o kategorii antény a druhý odstavec začíná, snad i podle Vašeho mínění pane Jane Mane, správným firemním označením - TechniSat Multytenne. Tak v čem máte problém? Chce to jen pořádně číst a nehledat za každou cenu chyby jen na druhých. A nebo se obrátit rovnou na patentový úřad v Německu a zjistit vše přesně a podložit své domněnky také nějakým faktem, pokud by to snad někoho opravdu zajímalo?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).