Hlavní navigace

Názor k článku Telecom nabídne Internet za paušál, ALE... od W. K - "co kdybyste zavedli tarif za 1000 měsíčně s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 8. 2002 23:03

    W. K (neregistrovaný)
    "co kdybyste zavedli tarif za 1000 měsíčně s flat rate nebo ohromným počtem volných minut a nabídli tak internautům přechod od Telecomu k vám," clovece, vy jste tedy pata kolona, co vam alternativni operatori udelali, ze je zenete do takoveho svrabu? Jednomu z alternativnich operatoru nestaci ani kdyz otocite 10 000 Kc. 1000 Kc je tedy zcela smesna castka, a to jeste za flat rate :-)
    Ad genialni marketingovy tah... -> jestli tomu rozumim, tak CTc si nechava z uctovanych polozek stejnou castku, nebude zdarma delat billing konkurenci a vy jste to vyhodnotil jak? Nepostrehl jsem jestli to chvalite nebo ne. CTc ma na Olsanske nekolik budov a tedy mnoho vratnych. Co kdyby se do fahrplanu tech vratnych zaclenily sluzby v budovach GTS, Aliatelu apod.?
    Vy kdyby jste byl manazer Contactelu a dostal nejaky balik penez, tak by jste investoval do kampane - "vyuzijte precislovani a prejdete k nam" jako to dela Cesky Mobil..? Nebylo by lepsi pockat 4 mesice a vyuzit prenositelnost cisla a zakaznik nebude mit zadne starosti se zmenou cisla? Zmena cisla v zari totiz bude lehce odvoditelna a v pripade Prahy a Brna se v skoro nezmeni. Je rozdil kdyz vam zmizi nula a pribude dvojka nebo petka nebo kdyz dostanete uplne jine numero z jine ciselne rady. Aby vas z toho Contactelu kam jsem vas dosadil nevyhodili za plytvani prostredky a spatne planovani.
    Vypis z telefonniho uctu - na internetu, postou... znate ty male (ale i vetsi) firmy, ktere se zabyvaji dodavkami SW na miru, napriklad zabezpecene aplikace pristupu k datum pres WWW, nebo billingove systemy s exportem na tisk a sackovani do obalek?? Potkavate jejich majitele a sefprogramatory co jezdi v BMW 750i, hraji golf, maji sveho kone a kouri doutniky Cohiba? Tak to jsou ty firmy co prodaji operatorovi na klic system napriklad pro vystaveni telefonniho uctu na WWW. Je vam doufam jasne jak to musi byt zabezpeceno. No a je vam asi taky jasne, ze leasing na BMW 750i stoji mnoho penez, stejne jako clenstvi v golfovem klubu, o doutnikach COHIBA Esplendidos nemluve. Z toho je odvoditelne, ze alternativni operator musi takovy system zaplatit. Takze veta, ze ho to v podstate nic nestoji je znacne podivna. To ze musite zakoupit kazdy mesic postovni znamky, obalky a operatorky s velkym vlhkym jazykem je jasne. Tuto investici musite rozpustit v nejakem zisku.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).