Hlavní navigace

Názor k článku Telecom odřízl uživatele MacOS od Internetu od Petr Staníček - Jak už jsem říkal, Martine, je spousta způsobů,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2002 10:53

    Petr Staníček (neregistrovaný)
    Jak už jsem říkal, Martine, je spousta způsobů, jak to obejít - jistě, provozovat vlastní SMTP, přepisovat si hlavičky mailů, nastavit si jiné From: a jiné Reply-To atd. Ale proboha PROČ? I kdybych tomu nakrásně rozuměl, mám jednou důkladně nastavené poštovní klienty a nechce se mi v tom vrtat - a hlavně, proč se mám trápit kvůli chybě někoho jiného?

    Když mi v restauraci přinesou přesolené nebo studené jídlo, tak to vrátím a nechám si přinést jiné. Všichni ostatní kolem ve stejné situaci to hudrajíce sní. Jsem divnej?

    Mému známému zedníci položili křivě dlažbu. Zaplatil jim a až odešli, kus vyboural a sám si to přeložil. Mně se to stalo taky, zavolla jsem je zpátky a nechal jsem je to opravit. Jsem divnej?

    Quick nainstaloval hardware s chybou a už nemůžu používat Internet jak jsem byl zvyklý. Neobejdu to, nezbastlím si náhradní řešení - a místo toho se už skoro dva měsíce snažím, aby mi zajistili plnohodnotné používání Internetu jako předtím. Tak jsem divnej pavouk, no...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).