Hlavní navigace

Názor k článku Operátor Teleko chce v rámci digitálního rozhlasu šířit i italské stanice od anonym - Jako nevěřící ateista bych ještě zmínil jiný rozdíl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2011 6:44

    bez přezdívky
    Jako nevěřící ateista bych ještě zmínil jiný rozdíl nebo záležitost...
    V celoněmeckém multiplexu jsou HOREB, což jsou katolíci a ERF, což jsou evangelíci. Je tam tedy myšleno i na protestanty, tedy i luteráni mají své náboženské rádio.

    Ovšem u nás, tedy v multiplexu Teleka je katolický Proglas a nyní tam bude i katolický Vatikán. Jde tedy v podstatě o posílení katolického vlivu v Česku.

    / K tomu Proglasu. Je pravda, že oni tam hrají pěknou hudbu, takže by eventuálně mohlo vzniknout domnění, že jde tak trošku o jakousi volnomyšlenkářskou stanici apod. Ovšem není to pravda a je to domněnka mylná. Jsou to prostě katolíci, jak řemen a jak vyšití. Jen jsou prostě vyčůraní. To už v dobách satelitního analogu hrála z Astry na pozici 19,2°E stanice UCB, tedy Spojené katolické vysílání a hráli tam takové věci, za které by se nemusela stydět žádná rocková stanice, přesto to byli katolíci, jak řemen. Takže prostě dovolím si to specifikovat. Máme nyní v multiplexu Teleka 2 katolické vysílačky. / No a k tomu jako bonbónek to RTL. Když už se k nim všichni vyjadřují. Tak já je ani nevyhledávám, tedy, že bych nad RTL jásal, to ani náhodou. Ovšem ani je nezatracuji, tedy, že bych stanice RTL vyloženě nesnášel. Takže jsou u mne v takové té neutrální rovině. Nevyhledávám je, ale nevadí mi. Nejsou tak úžasné abych je musel opěvovat a propagovat známým a nejsou tak špatné abych je musel kritizoval a mazat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).