Hlavní navigace

Názor k článku Televizní oslava: nevábný pohled do útrob České televize od VSimon - zjevně ve jménu své víry v neschopnost Janečka...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 12. 2013 22:50

    VSimon

    zjevně ve jménu své víry v neschopnost Janečka vymýšlíte naprosté spekulace ...

    Spekulace? Myslím, že si Janečkovu práci mohou lidé posoudit sami. Mi netřeba spekulovat. Myslím, že "pravé ruce" (nebo spíše léve ruce) Janečka - pánové Kvapil, Žádník a Bradáč své schopnosti dokonale ukázali na Barrandově jak vlastníkovi, tak jeho divákům a koneckonců i nám na DigiZone svými PR výstupy za Barrandov. Nic nedělali a chlubili se tím, co fungovalo. Plus myslím, že to byli zrovna oni, kdo zničil Animáčka. To co nefungovalo, jako by nebylo.

    Archiv jen na Kavčích horách ... to je možné, já centrálou ČT opravdu nikdy neprošel tak důkladně, abych mohl se zavřenýma očima říkat: "to je tam a to zas támhle ...", takže v tom se s Vámi mohu přít jen těžko. Povodeň je ze hry venku, ale na druhou stranu, co ten zbytek škodlivých vlivů (čas zejména)?

    Když jsem myslel archiv, samozřejmě jsem v tu chvíli nerozlišil jestli je seriálový nebo filmový - spojil jsem to pod archiv ČT. Snad mě ale nechcete (na)chytat na nepřesnosti ve vyjádření, nebo ano?

    Podstatné ale pro mě bylo zvážení toho, jestli je archiv ČT opravdu tak mělký, jak z programu vypadá, a to jste mi v zásadě (alespoň v oblasti seriálů) potvrdil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).