Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: hokej, Koupili jsme zoo nebo Vlasy

2. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT sport, 18:00 – hokej: Česko–Finsko – Přímý přenos čtvrtfinálového utkání na MS v ledním hokeji hráčů do 20 let v USA. (2018)

  • Prima, 20:15 – rodinná komedie Koupili jsme zoo – Autor novinových sloupků a příležitostný spisovatel dobrodružné literatury jako svobodný otec čelí problémům souvisejícím s výchovou dvou dětí. Ve víře, že nový začátek pomůže obnovit pocit rodinné sounáležitosti, opustí svou práci a zakoupí starý venkovský dům s ohromnými pozemky a jedním speciálním bonusem – zoologickou zahradou (We Bought a Zoo, USA, 2011).

  • ČT art, 20:20 – muzikál Vlasy – Nastává věk Vodnáře. Slavný americký muzikál z Broadwaye ve filmovém ztvárnění režiséra Miloše Formana. (Hair, USA, 1979)

BRAND24

JOJ Family, 20:20 – drama Vlci (1) – Dva otcové, dvě děti a dvě vraždy. Co se stane, když dobře pohřbená pravda přežije dvacet let? Seriál volně inspirovaný skutečnými politickými vraždami z 90. let 20. století. (Slovensko, 2017)

Seriál Vlci.
Autor: Joj Family

Seriál Vlci.

  • ČT1, 21:40 – hudební komedie Revival – Smoke, to byli čeští Rolling Stones. Za nejasných okolností se ale v roce 1972 rozpadli a každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Každý z nich má teď za sebou svůj život a svůj vlastní příběh. A taky jejich pohnutky k oživení kapely jsou různé. (Česko, 2013)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).