Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Sevilla FC – Liverpool FC, Krvavý příliv nebo Kmotr III

21. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova, 20:00 – thriller Krvavý příliv – Ruská ultranacionalistická frakce začíná vážně ohrožovat světový mír. Je vyhlášen stupeň nejvyšší pohotovosti a z americké námořní základny vyplouvá ponorka Alabama, jejíž jaderný potenciál může snadno rozpoutat třetí světovou válku. Do východního Pacifiku ji vede zkušený voják kapitán Ramsey, který nikdy nepochybuje o příkazu. Rozhodování na nejničivějším válečném stroji má ale své pojistky a nový muž na palubě, velící důstojník Hunter, bere své povinnosti i pravomoci velice vážně. (Crimson Tide, USA, 1995)

  • Prima Max, 20:00 – krimi drama Kmotr III – Al Pacino v hlavní roli závěrečné části proslulé mafiánské trilogie. Francis Ford Coppola ji uzavřel v roce 1990 po více než patnáctileté odmlce… (Mario Puzo’s The Godfather: Part III, USA, 1990)

BRAND24

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Sevilla FC – Liverpool FC – Přímý přenos utkání základní skupiny Ligy mistrů UEFA. (2017)

  • ČT1, 21:35 – detektivka Hercule Poirot: Dáma se závojem – Poirot si zoufá z nedostatku práce a obává se, že již samotná jeho existence donutila všechny zločince zanechat zločinu a stát se řádnými občany. Vrchní inspektor Japp se ho snaží vytrhnout z chmurných myšlenek a vypráví mu o loupeži v klenotnictví, která by jej mohla zajímat. Lupič byl sice na útěku zadržen uvědomělými občany, ale až na policii se zjistilo, že drahokamy, které u něj byly nalezeny, jsou falešné. (The Veiled Lady, Velká Británie, 1990)
Hercule Poirot - Dáma se závojem.
Autor: ČT

Hercule Poirot – Dáma se závojem.

  • Nova Cinema, 22:10 – thriller Mrazivá vášeň – Úspěšný psychiatr Isaac Barr se seznámí s přitažlivou ženou Heather Evansovou, jejíž mladší sestru Dianu léčí z depresí. Brzy podlehne jejímu kouzlu a naváže s ní intimní vztah, který ještě zesílí, když pozná jejího násilnického muže Jimmyho. Heather slibuje, že z manželského svazku najde cestu ven. Jednoho večera Jimmyho zabije a Isaac uvěří její teorii o dočasném pominutí smyslů. (Final Analysis, USA, 1992)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).