Hlavní navigace

Názor k článku Televizní vysílání bude personalizované. A reportéry budeme my sami od A.S. Pergill - Jsem toho názoru, že akce jako informace o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2018 11:58

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    Jsem toho názoru, že akce jako informace o US presidentských volbách, případně později volbách v Itálii a v Maďarsku vás poněkud usvědčují z hlásání bludů. Tady nešlo o hlásání něčeho, co se neshodovalo s mým názorem, ale hlásání něčeho, co se prokazatelně neshodovalo s realitou (a takových případů je, pochopitelně, víc, tyhle jsou nejznámější a nejvíc "řvou").
    Zrušení "veřejnoprávních médií" by mělo za následek pouze to, že bych nemusel platit produkování bezcenných lživých skřeků, které už více než deset let nesleduji a sledovat odmítám.
    Právě zpravodajství (jehož objektivita se dá relativně snadno sledovat) a informování při mimořádných událostech mají jediné nějakou hodnotu pro širokou veřejnost (a proto stojí za to je mít hrazeny z daní). Vše ostatní, co "veřejnoprávní" televize produkuje, je pro normální lidi zcela bezcenné a tato televize jen hraje roli zvýhodněného (tím veřejnoprávním poplatkem) konkurenta ryze komerčních stanic. A tudíž nemá cenu do toho vrážet peníze, a není to ani morální.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).