Hlavní navigace

Názor k článku Televizní vysílání bude personalizované. A reportéry budeme my sami od Filip Jirsák - Jsem toho názoru, že akce jako informace o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2018 12:39

    Filip Jirsák

    Jsem toho názoru, že akce jako informace o US presidentských volbách, případně později volbách v Itálii a v Maďarsku vás poněkud usvědčují z hlásání bludů. Tady nešlo o hlásání něčeho, co se neshodovalo s mým názorem, ale hlásání něčeho, co se prokazatelně neshodovalo s realitou (a takových případů je, pochopitelně, víc, tyhle jsou nejznámější a nejvíc "řvou").
    „Prokazatelně“ jako že si to myslíte, a nebo „prokazatelně“ jako že na to opravdu existuje nějaká věrohodná studie? A i kdyby – ani média veřejné služby nemohou být dokonalá, je samozřejmé, že budou dělat chyby. Takže jednotlivé chyby v žádném případě neznamenají, že je špatně celý princip médií veřejné služby.

    Zrušení "veřejnoprávních médií" by mělo za následek pouze to, že bych nemusel platit produkování bezcenných lživých skřeků, které už více než deset let nesleduji a sledovat odmítám.
    Že to považujete za bezcenné lživé skřeky je váš problém, ne problém veřejnoprávních médií. Vy byste se hned chtěl zrušit, já spíš navrhuju, že když někdo dělá chyby, bylo by vhodné zjistit příčinu a ty chyb se pokusit odstranit.

    Že něco nesledujete není žádný argument proti médiím veřejné služby. Já taky nevyužívám služeb hasičů v Horní Dolní u Aše, ale ani omylem by mne nenapadlo tvrdit, že se tudíž má tamní hasičský sbor zrušit. To, že vy nejste schopen nějakou hodnotu ocenit, neznamená, že je to bezcenné pro všechny – a že to bude navždy bezcenné i pro vás.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).