Hlavní navigace

Názor k článku Téměř úplně (ne)omezený Eurotel Data Expres od Martin D - Jak vidim spousta lidem se zda fer kdyz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2004 0:05

    Martin D (neregistrovaný)
    Jak vidim spousta lidem se zda fer kdyz nekdo nabizi sluzbu kterou propaguje jako neomezenou a nekde ve vseobecnych podminkach ma uvedenou schvalne hodne neprehledne ze muze menit parametry jak se mu zlibi

    Argumentovat tim jak fup pomohl zlepsit klasicke sluzby neni pravdivy podivejte se na vysledky meho mereini skype ktere bezi na principu p2p chodi strasne pral bych Vam videt me cleny rodiny na jejich tvare kdyz jim kazdou chvili spadne spojeni protoze nejaky blbecek z ET proste blokuju porty!

    Pro neznalky skype neni warez pouziva se pro telefonovani pres Internet, pred zavedenim FUP behalo normalne!!

    Takze bezva kdyz mam ten vysokorychlostni Internet nemohu provozovat ani Voice IP? Asi budu muset pouzivat email nebo chat to jsou ty moznosti vysokorychlostniho Internetu??

    Nemelte mi tady neco o tom ze skype nemuze pres CDMA uspokojive fungovat? Fungovalo (mohu to potvrdit z vlastni zkusenosti) ale ono hovorit pres skype v 1 hodinu v noci neni ono! Hadejte asi proc?

    A mluvit neco tom ze je to pripojeni pro lidi na vesnicich je scestne pro lidi na vesnici by bylo vhodne pripojeni tak do 500 Kc No CDMA se da nasdilet po lokalni siti ono stejne po tom zmrseni to nikdo vic jak za 300 Kc mes. nechce

    A ze je to v rozporu se smlouvou na to Vam kaslu vsichni uzivatele jsou stejne pod jednou IP :-))))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).