Hlavní navigace

Názor k článku Terestrický set-top-box je na ústupu ve prospěch satelitu od David Kříž - To jsem se snažil ve svém komentáři také...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2009 12:04

    David Kříž
    To jsem se snažil ve svém komentáři také říct, že kdo přemýšlí má většinou na výběr (někdy fakt ne, zapadlá díra bez kabelovky a dosahu pozemního příjmu asi musí dát satelit). Prostě to není souboj. Jako souboj to vnímají a neustále vnucují jen ti, kdo se na něčem snaží snadno vyvařit. Pak je nutno tu druhou možnost co nejvíce zdémonizovat! A na satelitu se opravdu snadněji vyvaří než na DVB-T.

    Pan Rácz není anténář, nedělá STA, atd. Je to jen montér parabol, jak někdo "od sousedů"... jako kterýkoli jiný kutil, který si uměl spravit škodovku, vyměnit zásuvku v bytě nebo natřít plot. To není urážka, to je spíše pochvala. Stokrát lepší než bastlíři a neuměteli co to patlo dvě na tři. Ale z tohoto důvodu přestávám jakékoli jeho názory na jakýkoli digitální příjem brát vážně. Prodejce elektroniky, který jezdí po pracovní době montovat v mrazu paraboly a fňuká že má práci a z toho má peníze, to není odborník na digitální televizi. Přeji Vám, že máte tento obchodní úspěch, jste schopný a umíte to, ten kšeft, ale nestavějte ho na pomlouvání něčeho, čemu prostě jen Vy nerozumíte a neumíte to. Držte se toho co umíte.

    Proto nemůžou mít takovéto výplody jakoukoli výpovídací hodnotu. Divím se, že sem DZ něco takového vůbec dá, navíc glosy pokud vím bývají v neděli. Jestli toto je vůbec glosa... škoda tě DZ, škoda!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).