Hlavní navigace

Názor k článku Terestrický set-top-box je na ústupu ve prospěch satelitu od David Kříž - Jmenovče Davide :-) Taky jsem si Vás vážil, jako...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2009 13:36

    David Kříž
    Jmenovče Davide :-)
    Taky jsem si Vás vážil, jako člověka s dlouholetou zkušeností, protože to co máte vy tam lokálně (píšu s malým "v", myslím lidi v okolí Domažlic), to je zkušenost kterou nikdo z nás neměl. A Vy jste nám ji tu celou tu dobu přinášel, což je neocenitelné. Za toto si Vás vážím. Že do toho člověk míchá i svůj kšeft apod, to je jasné, nic proti tomu, ono se to nedá utajit. V době googlu byste mohl být nezávislý jak chtěl, ale každý si Vás najde (pokud byste nepsal pod pseudonymem :-)). Takže to beru, jde to spolu ruku v ruce.

    Ale zásadně s Vámi nesouhlasím v jedné věci. Pokud napíšete že je něco "pravda" a myslíte tím svoji zkušenost, navíc lokálně silně zabarvenou, tak to opravdu neberu. Seděli jsme v sobotu s pár známými u oběda, jeden z nich tu také občas něco píše, druhý se věnuje STA, a shodli jsme se, že i když jde o třeba i odbornou věc tak jsou různé výklady, a něco jako shoda nebo jednoznačná pravda nemusí vždy existovat.

    Takže prosím jen pozor na jednu věc: nevydávat svou zkušenost za obecnou pravdu! A také myslím, že by redakce měla jasně označovat články, které vychází pouze z vlastní zkušenosti nebo vyjadřující osobní názory.

    Já nemám nic proti Vašim názorům a zkušenostem, jsou Vaše a nikdo Vám je nebere. Jen se prosím snažte je nevnucovat tímto způsobem. Je jasné že se chcete uživit, to chceme všichni. Jenže v některých věcech je třeba mít nadhled, a nepromítat všechno všude.
    Shrnu to jednoduše, obsahově je u mne tento článek kničemu, nic nepřináší, jen vyjadřuje názor a zkušenost jednoho člověka na natolik složitou problematiku, že bych se do ní osobně nepouštěl.

    Ale máte pravdu, jako diskutující nestojím za nic, jsem vznětlivý, vadí mi manipulace a překrucování, ozvu se když někdo píše kraviny, pořád se hádám a snažím se moralizovat :-D
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).