Hlavní navigace

Názor k článku Terestrický set-top-box je na ústupu ve prospěch satelitu od anonym - cituji: ,, Možná se pan Rácz, po naplnění...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2009 15:05

    bez přezdívky
    cituji: ,, Možná se pan Rácz, po naplnění satelitního trhu na Domažlicku, bude živit tím, že bude objíždět klienty, bude jim přelaďovat a nastavovat satelitní přijímače po významné programové změně, obracet paraboly na atraktivnější pozice, nebo vyměňovat zastaralé satelitní přijímače za modernější? "

    Ano. Přesně tímhle se patrně živit bude a patrně úspěšně. Je tam totiž neustálý vývoj a pohyb, je tam zdravé konkurenční prostředí a tak se mění pozice z méně lukrativních na lukrativnější a naopak, jak u koho atd. mění se ,,s" na ,,S2". Mění se programové nabídky. Zatím, co v zatuchlém bordelu DVB-T, plném mafiánských praktik, toho, či onoho účastníka, které tuhne, už i při jeho samotném závádění. Tam se asi nějakého pokroku, hned tak nedožijeme. Plně souhlasím s článkem. Jen snad v nadpisu: ,,Terestrický set-top-box je na ústupu ve prospěch satelitu.." Mohlo být uvedeno kde. Např. v ČR na venkově. Protože víme, že ve Španělsku DVB-T uspělo a víme, že uspělo i v Praze. Ale vím a denně vidím, že např. už nikdy neuspěje na Liberecku, protože, prostě už nemůže uspět. Není to prakticky možné. Tak dlouho na ně všichni nasraně čekali, až se na ně vykašlali, protože, co jeden bude čekat a soused se vesele koukat ? Ono, když se to rozjede, tak potom už to jde rychle. (Nakupování STB pro DVB-S.) A když se DVB-T vleče, tak sice neuteče, ale diváci mu dávno utekli. Takže pro český venkov je článek zcela přesný.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).