Hlavní navigace

Názor k článku Terestrický set-top-box je na ústupu ve prospěch satelitu od Jiří Vogeltanz - Jo když někdo bydlí v rovině jako já...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 11. 2009 0:21

    Jiří Vogeltanz
    Jo když někdo bydlí v rovině jako já zažil na vojně kdy jsem "čuměl" jak může jít analogová televize(podotýkám ,že jsem vojančil ve středních Čechách),což vzhledem tomu ,že bydlím na Šumavě, tak nedovede pochopit co to je každé roční období vylézt na střechu a točit anténami tak aby to vůbec něco v tý televizi šlo . Tak se vykašle na celou pozemní "digitalizaci" a rovnou kupuje i když dražší satelit a má jistotu že uvidí nejenom více tel. stanic, ale dobře a bez nějakých kompromisů. Už jsem pomohl více lidem a vím o čem mluvím.
    PS:myslím si že kdyby jste udělali pozemní vysílání jen pro velká města a nám vesničanům nechali satelit zvítězili by jsme všichni vy přes peníze a mi s kvalitou příjmu ,protože vím že s tima desítkami vykrývačů jen zhoršujete příjem lidem kterým by normálně signál šel bez problémů.(Kdo měl analogově propojené video s televizí tak ví o čem mluvím, najděte jedinný kanál "volný" aby se do něj neprotlačil nějaký tel. signál a že jich bylo od 21-60)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).