Hlavní navigace

Názor k článku Termíny české digitalizace jako tržištní handl od Uživatel zvolil pěknou přezdívku - Taky si myslím, že ten jehož jméno je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 3. 2008 8:03

    Uživatel zvolil pěknou přezdívku
    Taky si myslím, že ten jehož jméno je lepší nevyslovovat, není jen takový magor otravující diskuze ale placený agent - provokatér. Má za úkol všemožně škodit, otravovat a mást lidi.

    Bude placen nějakým satelitním prodejcem, kterým jde jen o to, zkasírovat lidi za to, co by už mělo být dávno v éteru zdarma. Argument několika stovek nečeských programů je zavádějící. Normální člověk totiž nemá tolik času dřepět před televizí a zhruba 16 kanálů v DVB-T by 80% diváků bohatě stačilo. Jenže oni chtějí víc, zkasírovat nejlépe všechny.

    O výhodách DVB-T se na digizone už pomalu ani nesmí mluvit. O ceně "připojení" na televizor, ceně anténního systému, možnosti mít doma libovolné množství přijímačů (jednou to budou i televizní budíky na noční stolek), televizi do auta/autobusu a možná i v mobilu. Žádné karty, žádné talíře na každém balkónu, minimum problémů. Tohle samozřejmě ti zlatokopové nechtějí ani slyšet.

    Pak je tu ještě jedna varianta, že to ten jehož jméno je lepší nevyslovovat, to dělá zcela zdarma a z přesvědčení. Pak je to ovšem ultramagor se žlučí prosáklým mozkem.

    Tak, a teď flame...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).