Hlavní navigace

Názor k článku Trapný padesátky: jak rezignovat na poslední zbytky důstojnosti od Pamětník - Pokud nebudu zboží kupovat, tak pravděpodobně zemřu hladem....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2017 18:35

    Pamětník

    Pokud nebudu zboží kupovat, tak pravděpodobně zemřu hladem. Tím zákonem je tedy přírodní zákon o přežití, který dost dobře nelze ignorovat. Také je mi lhostejné, co se stane s mými penězi po zaplacení.
    Tím vším jen chci říci, že miliardy z koncesionářských poplatků sice "živí" ČT, ale ještě více miliard dostávají komerční TV za reklamy ve svém vysílání. Žádný výrobce/prodejce si nemůže dovolit platit reklamu z vlastní kapsy, ale pochopitelně z ceny, kterou zaplatí každý jeho zákazník. Do role zákazníka se většinou dostává každý člen domácnosti, čili občas sponzoruje i komerční TV stanice. Na druhé straně TV koncese se za rodinu platí jen jednou, čili zbylí členové domácnosti na ČT nepřispívají.

    To ale všichni ví, jen se to některým nehodí do argumentace, při kritice úrovně pořadů ČT, že promrhává jejich jednoznačně definovaný poplatek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).