Hlavní navigace

Názor k článku Typologie „potížistů“ na Internetu (2.) od Miluška - Souhlasim s vami, ze ohlasy pod clankem by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 8. 2005 12:38

    Miluška (neregistrovaný)
    Souhlasim s vami, ze ohlasy pod clankem by mely byt hlavne k obsahu clanku a prinosne pro jine lidi.
    Ale nechapu proc se tim neridite, a napadate me za neco co jste si sam vymyslel. Vy zkratka nepripustite, ze cenzorska prace ja pekne spinava zalezitost, ze je nevhodna a nedustojna dnesni doby, vy se zkratka chovate jako ta husa, co ji potrefilo!
    *
    Kdybyste si nesedel na ocich i na usich tak byste videl a slysel co rikam, ale to vy vlastne ani nemuzete, protoze to byste nemohl delat co delate, a musel byste hledat jinou praci.
    *
    *
    Vsem...vsem...vsem...Adminum - Cenzorum:
    ---
    Kazdopadne teprve na teto diskuzi,
    kde si sami sobe, pani Admini-Cenzori, vychvalujete svou praci a svuj postoj ke klientum,
    jsem pochopila, co jste vlastne zac. To co podsouvate mne, cinite sami, viz tykani, urazky i sprosté obsane vyrazy, jako fu(c)k, atd.
    *
    Ja ale nelituju tohoto casu, ktery jsem vam venovala, protoze my se take umime branit, a po tom co jste tu predvedli, se take branit budeme.
    Ja nejsem zadny vas "potizista", ja jsem dospely clovek, s urcitou kulturou, vzdelanim a zkusenostmi, a jako takovy se nebudu hrbit pred nejakym Adminem, co sotva odrostl skolnim skamnam, a mysli si, ze sezral vsechnu moudrost sveta.
    Dalsi varianta pak pro ty co jim je vic jak 40 : "Nechte si zmerit svoje IQ, asi to nebude o moc lepsi, nez u hlavniho masinfiry, blahe pameti"
    *
    Na zaver:
    Mam pratele vsude po svete, i oni obcas prispivaji do diskuzi, i jim dost casto smaze Cenzor prispevky, ja jim vysvetluju, ze to asi bude technikou, ja se totiz za tu vasi Cenzuru stydim, je tak typicky ceska, mala a uboha...
    *
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).