Hlavní navigace

Názor k článku Uber začne zkoušet v provozu první auta bez řidičů. A budou to Volva od fd - Zato je videt, ze Mr Jirsak o soucasnem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2016 8:52

    fd (neregistrovaný)

    Zato je videt, ze Mr Jirsak o soucasnem stavu nevi zhola nic. Vozy googlu jezdi maximalne 30 mil (coz samo o sobe jiz vytvari nehodove situace), jezdi vyhradne misty, ktera nejprve google peclive zmapuje (= jizdni pruhy, semafory, veskere znaceni)), a pokud se jim v trase objevi nezmapovany semafor, tak s 80% pravdepodobnosti projedou na cervenou. Jednoduse proto, ze ten semafor v zaplave okolniho sumu nepoznaji (coz je ostatne dnes problem i pro cloveka, specielne v Praze, kde klidne kolem krizovatky soudruzi nechali vybudovat desitky osvetlenych a svitici reklam, ktere semafor zcela spolehlive zakryji).

    Presne stejne pak funguji vsechny ostatni technologie, proto naprosto vsechny vozy vybavene zcela jakymkoli "asistentem" obsahuji hned na prvni strance navodu, a dokonce i na predavacim protokolu velke upozorneni, ze asistent muze chybovat a ze jej ridic musi hlidat. Coz je daleko narocnejsi nez rovnou ridit.

    Obratem za upozornenim pak nasleduje seznam desitek situaci "kdy to nebude fungovat", s tim, ze nejsou zdaleka vsechny a ze jde pouze o vyber.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).