Hlavní navigace

Názor k článku Unipex: Vypnout LevnéElektro.cz byl nejtěžší úkol naší existence od MAVA - Čistě hypoteticky: LE roční obrat 1.5 miliardy Odvedená daň necelých...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2016 18:52

    MAVA (neregistrovaný)

    Čistě hypoteticky:

    LE roční obrat 1.5 miliardy
    Odvedená daň necelých 200milionů
    V registru spolehlivých plátců DPH stále vedeni jako spolehlivý plátce ( a to od 2013 podle prohlášení FU, PČR a celní správy podvádějí na DPH)

    Prosperující podnikatel nemusí ,,krást,, DPH, on i jeho účetní by museli být pěkní magoři, pokud by takto vědomě podváděli.
    V číslech ve kterých se LE pohybovalo, je to stejné, jako si jít do obchodu ukrást rohlík, když je váš měsíční příjem např. 500.000,-
    Konkurenci se nepodařili zlikvidovat firmu Elektra PV za 25let, podařilo se to však jednomu ,,odborníkovi,, na DPH a vzal to z jedné vody načisto i s firmou Unipex a řadou dalších.
    Sice připravil stát o dalších x 100 milionů na daních, ale možná,že se někdo ze seznamu Panama papers slituje a začne platit daně ve své rodné zemi, aby bylo například více peněz pro nemocnice.
    Jaképak řeči o zbavení mlčenlivosti úřadů, mlčenlivosti úřady zbavil Matrix a tak teď všichni víme, že nic nevíme, protože případ nebyl uzavřen.
    Nabízí se otázka : Kdo další z českých podnikatelů, kteří zde v ČR platí daně v řádu milionů Kč, bude novodobou byrokracií odstřelen...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).