Hlavní navigace

Názor k článku UPC zvýší rychlost, zavede limity od KAB - O zpusobu, jakym byli zakaznici ziskani, jsem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2004 10:15

    KAB (neregistrovaný)
    O zpusobu, jakym byli zakaznici ziskani, jsem se nezminoval - zde Vam musim dat za pravdu, ze UPC nemelo ziskavat zakazniky poukazovanim na to, ze jim poskytne "neomezene" pripojeni.

    Vam jako stavajicimu zakaznikovi ta zmena muze byt mozna neprijemna, ale trvam si na tom, ze 5 GB je obrovske mnozstvi smysluplnych dat pro bezneho uzivatele. A pro "nebezne" uzivatele existuji i u UPC jine sluzby (za vice penez vice muziky, resp. dat).

    Cena za pripojeni k internetu u UPC je pouze zlomkem ceny oproti vetsine ostatnich ISP. Pokud si u Contactelu objednate bezdratovou linku 256/64 kbps, tak to je mesicne 790 Kc. Parada, jenze v tom je pouze 300 MB dat, za dalsich 4700 MB do 5 GB k tomu musite pripocitat dalsich 18330 Kc (ceny ostatnich sluzeb od Contactelu uz nejsou s UPC srovnatelne). A to vse bez DPH 22%. Takze opravdu nechapu o cem je rec: zakaznici UPC maji rychle a levne pripojeni k internetu a to ve vsech tarifnich programech - kazdy si muze vybrat s ohledem na pozadovany objem dat a v kazdem tarifu to stale je rychle a levne.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).