Hlavní navigace

Názor k článku Úspěch App store se snaží replikovat ostatní. I Firefox od Standa - To si myslim neni absolutne pravda. Vzdy zalezi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 12. 2009 10:27

    Standa
    To si myslim neni absolutne pravda. Vzdy zalezi na cene a neni pravda ze lidi nejsou ochotni platit za neco co je jinde zadarmo. Podivejte se treba na operacni systemy, proc treba lidi plati za windows, proc plati za ruzne jednoduche graficke programy kdyz je tu casto lepsi alternativa zadarmo, proc plati za office, kdyz v nich pisou jen jednoduche dopisy takze by jim temer stacil notepad a open office uz ma pro ne prilis mnoho funkci.
    Uspech tohoto modelu je hlavne v konecne nejak dobre prosazenych minimalnich platbach (zdraham se to oznacit za mikroplatby). Kdyz mam moznost si aplikaci alespon trochu ozkouset a vyhovuje mi tak se naprosto nezdraham zaplatit za ni ten dolar ci dva, me to vubec nepripada jako utrata, ale kdyz to udela 10000 uzivatelu, tak se z nadsence vyvyjejiciho program, stane placeny programator (s vysledkem ze si na vyvoj programu udela nesrovnatelne vice casu)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).