Hlavní navigace

Názor k článku Ústavní soud zamítl stížnost k hazardnímu zákonu na blokování webů od JSBD - .. tak si tak ctu ten "nalez"... a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2017 12:04

    JSBD (neregistrovaný)

    .. tak si tak ctu ten "nalez"... a vsude jen kecy, ze je to tak efektivni, ze jine moznosti jsou tezke nebo nemozne a ze jde o to vyhnout se danovym unikum. (Aha takze zakony jsou kvuli danim ne kvuli rovnosti a svobode)
    - poskytovatele MUSI blokovat, protoze - cekate nejake zduvodneni zodpovednosti? - kdepak: je to nejjednodusii a jedine ISP je spravne dohledatelny a postizitelny, takze to hodime na nej. OMG! - presne podle logiky: hral nekdo pokr o penize na vasem pozemku, aniz by byl registrovan u StBaka a odvedl dan? - zavreme vas, protoze se to stalo na vasem pozemku a je to EFEKTIVNI a pachatel by jinak byl spatne dohledatelnej... ze jste tomu nemohl zabranit, protoze, vasich 15 hektaru lesa sam spatne ohlidate? - vas problem:
    "vlastnictvi zavazuje".. MUSITE to zabezpecit... plotem, kamerami, termovizi, fotopastmi... naklady? - vas problem!.. ze ze zakona musite kazdemu umoznit po ceste projit (vecne bremeno) a nesmite ho omezovat? - vas problem!
    - ze o tom bude rozhodovat nezodpovedne neschopne zkorumpovane line urednictvo? - vsak se muzete kdyztak pak soudit - OMFG!
    - pak neuveritelna hovadina, ze protoze inet je nekontrolovatelny, neda se overit vek ani legalnost, tak je to semeniste zlocinu.
    Takze zakazeme internete jako takovy ne? - kdyz si clovek kupuje veci z inetu, tak taky nemusi byt zdaneny a nemusi prokazovat vek (treba pri nakupu z ciny) a co teprv fora/diskuze/so­cialni site - nikdo nemuze nejen dokazat vek, ale ani totoznost (kdyz bude chytreja vyuzivat VPN a TOR, tak ani bezna a IMHO protiustavni zkratak: IP pridelena vasemu pripojeni = vy jste pacahtel nepomuze) a vzhledem k tomu, ze fakticky svoboda projevu neplati, tak i kazdy muze "porusovat zakony" a je nedohledatelnej, ergo podle tehle totalitni logiky je intenet nastroj zlocinu a spatne se kontroluje-ovlada, takze zakazat!
    - chce se mi zvracet, a ty dva soudci, co jsem povazoval za rozumne, se pro me stali vykonavatele totality.. vic radsi psat ani nebudu protoze ustavou zarucena svoboda projevu je taky naprosta fikce....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).