Hlavní navigace

Názor k článku Úterý pro Novu s Vesničkou střediskovou, Liga mistrů s Plzní vyšvihla Primu Cool od Vladimír Puštík - Vládík měl opět pravdu. Prima Cool ukázala Nově...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2013 13:16

    Vladimír Puštík

    Vládík měl opět pravdu. Prima Cool ukázala Nově a ČT, jak se dělá fotbal a jak se získávají diváci. 600 tisíc diváků, v 15-54 dokonce podíl přes 20%, no co dodat? A to ještě byla chvílema i jedničkou na trhu v grafu. Už aby byla Plznička v Lize mistrů a čísla byla ještě vyšší. Jinak Karla Gotta už jsem překousl, vzpomeňme si vlastně na senilního Karla Šípa ve studiu Eura 2012 na ČT, který byl úplně mimo. Ten Gott jako Plzeňák aspoň mluvil k věci. To už pan Bosák nezaregistroval?

    Křižovatky života 600 tisíc a dvojka na trhu? No, stoupá to rychleji než jsem čekal. Kde jsou ti pánové, co tu po prvním díle tvrdili, že to bude propadák? Češi si na tento formát hódně rychle navykli a Prima má další jistotu.

    Jen škoda těch Voleb VV, všichni víme, že tato část show diváky moc neláká a navíc má špatný vysílací čas. Nepůjde to nad půl mega ani náhodou, na druhou stranu pokles pod 300 tisíc není zrovna nejlepší vizitkou, mohlo se to držet kolem těch 350 tisíc a necelých 20% v 15-54 a bylo by to adekvátní. Je to škoda hlavně proto, že ty živáky jsou dělané neskutečně kvalitně a Terezka je prostě bohyně. Nicméně Zprávy z vily šplhají k půl miliónu a důležité bude dění ve vile.

    Jinak velká pochvala za článek, nechybělo tam nic, tam kde mělo být 15+, bylo 15+, kde 15-54, bylo 15-54, kde se měla která televize vyzdvihnout, vyzdvihla se. Co se stalo? Aha, už vidím, úterní sledovanost psal výjimečně JP. No, je to znát.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).