Hlavní navigace

Názor k článku Už ne pouze třeskuté, ale přímo strašidelné nápady od anonym - Bohužel, nejen že nejde Špidlu, ani jiné tzv....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2007 17:58

    anonymní
    Bohužel, nejen že nejde Špidlu, ani jiné tzv. ministry -odvolat prakticky, ale ani teoreticky. K anonymnímu uživateli na začátku vlákna - je celkem jedno jak pan Peterka hlasoval - pro_proti vstupu, přesto může mít - A DĚKUJME mu za to - kritický náhled na RVHP-B (Brusel) praktiky. Měl jsem to štěstí/smůlu, že jsem tam několikrát byl na (bývalé? DGXII)je to hrozný žrout peněz.
    Klasickým příkladem jsou regulativy v zemědělství - nesmíme vyrobit více mléka - přestože bychom toho byli schopni a roste poptávka - takže poroste cena. RVHP_B prosadilo bionaftu, přestože spaliny dusíku škodí zdraví více než klasické výfukové plyny - navíc způsobují korozi betonu, atd. atd.
    Euro-otpimistům velmi doporučuji se přečíst stále platnou "Lisbon strategy" a její hodnotící zprávu od pana Wim Koka.
    Ideu EU-super regulátora přes všechno telco-IP- ale i TV+radio (nejen technologii, ale i content) prosazují bruselší byrokrati již více než 10 let - původně jako nápad (trafiku pro) bývalého šéfa Oftelu Cruiskchanka.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).