Hlavní navigace

Názor k článku V Česku začala platit prohibice, zákaz prodeje alkoholu platí i pro internet od JKL - Zákon zakazuje prodej, nikoliv objednávání. Prodejce si může...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2012 0:36

    JKL (neregistrovaný)

    Zákon zakazuje prodej, nikoliv objednávání. Prodejce si může nechat ukládat objednávky a až "prohibice" pomine, může teprve zákazníkovi prodat.

    Nebo může objednávky nechat zpracovat svoji zahraniční pobočkou.

    Nebo může objednávky "prodat" zahraničnímu eShopu, který zákazníkovi dodá lihoviny ze zahraničí.

    Těch možností je hodně... Každopádně úplně eShop sestřelit včetně dostupnosti katalogu a prezentací je řešení velice tupé. Podnikatel má v každé situaci hledat možnost jak vydělat a zákazníkovi co nejlépe posloužit - výmaz eShopu je mínus jak pro obchodníka, tak pro zákazníky.

    Prohibice především ještě zhorší situaci s pančovaným chlastem, protože to bude to jediné, co se bude prodávat. Flašku vodky v Tescu a bezpečnou už prostě nekoupíte :-(, jedině "pančovanou", kde si můžete hodit korunou... A jednoduše nepít lidé taky nebudou :-(

    Takže právě e-shopy, které budou dovážet chlast LEGALNE ze zahraničí mohou zachránit lidské životy a zabránit rozbujení mafií. Protože mohou dovážet bezpečný a garantovaný alkohol za přijatelné ceny ze zahraničí.

    Opravdu je právě v této situaci velice potřebujeme, protože je to JEDINA možnost jak si český zákazník může koupit LEGALNĚ GARANTOVANÝ ALKOHOL a přitom nejezdit stovky kilometrů daleko. Bohužel platba na dobírku by odporovala zákonu, takže jedině platba předem (nejspíš kartou) nebo PayPal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).