Hlavní navigace

Názor k článku V ČR probíhá rozsáhlý zátah proti uživatelům P2P sítí od PG - Jsem stolař a stavím kadibudky se srdíčkem ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2007 9:27

    PG (neregistrovaný)
    Jsem stolař a stavím kadibudky se srdíčkem ve dveřích. Ne každá se mi povede a někdy uživatel propadne dolů. V EULA to mám ale ošetřeno, nenesu odpovědnost za chyby svého díla. Časem se našli vykukové, kteří nechávali svoje - tedy vlastně moje kadibudky navštěvovat sousedy když byli u nich na party. To už je taky ošetřeno, přece takhle nemůžou půjčovat moje dílo! No a od letoška mi musí platit za každé použití. Podal jsem návrh na desátek z potravin a budou mi platit i papírny. Možná se i prosadí EU komise na zjištování rozsahu použití. Také je zakázáno prodávat moje díla, oni totiž někteří lidé napřed dílo použili (i opakovaně) a pak jej prodali sousedovi.
    A ptáte se proč je to tak potřeba dělat? Protože jedna náhodou povedená kadibouda mi musí nahradit těch 10 zmetků. To je přece logické! No a taky mě nebaví dělat v létě, takže mi cena a povinné výpalné za papír a žrádlo musí pokrýt životní potřeby v době, kdy se v létě válím u svého soukromého jezera s umělým příbojem a nechce se mi dělat.
    Ještě mě kolega Bill přivedl na myšlenku patentování si některých věcí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).