Hlavní navigace

Názor k článku Konec analogu v Domažlicích: Nova opět rozdávala set-top-boxy od Fun Thomas - A jak si to konkretne predstavujete? Ma si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 8. 2007 15:26

    Fun Thomas (neregistrovaný)
    A jak si to konkretne predstavujete? Ma si stat koupit reklamni cas na Nove za normalni (resp. jeji monopolni) ceny? To by se Nove jiste libilo, ale jiz mene danovym poplatnikum. Jak jinak nez pres TV chcete informace k temhle lidem dostat?

    A je tu jeste druhy aspekt. Stat predem nevi jak se televize zachovaji, takze de facto neni jiste, ze to, o cem bude informovat, bude ve finale take pravda. Napriklad kdyby stat informoval, ze od 1.7. je mozne v Usti digitalne prijimat multiplex A, jako v Praze, Brne a Ostrave a Nova udelala to co udelala, kdo si to odnese? Nova? Ani nahodou. Ten, kdo tu informaci rozsiril. Nikdo dneska nevi jak dlouho jeste potrvaji soudy o licence a jak dopadnou, jak dopadne jednani o medialni novele a zmeny TPP. To je pro stat fakt velmi nevdecna pozice. Jen a pouze televize a jejich operatori totiz rozhoduji zda a kde budou digitalne vysilat a se statem to, pokud vim, nijak nekonzultuji.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).