Hlavní navigace

V pondělí začíná Labyrint II. Langmajera doplní Vilhelmová a Hájek

10. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ FOTOGALERIE – Druhá řada úspěšného kriminálního seriálu střídá Svět pod hlavou. Ten desátý díl zakončil s 1,022 mil. diváků.

Poslední díl první řady Labyrintu byl vysílán 12. 10. 2015, vidělo ho 1,252 milionu a šlo o vůbec nejúspěšnější díl. Druhá řada začíná v pondělí a v rámci příprav k natáčení režisér Jiří Strach řekl: Prozatím můžu zmínit, že jsme se i z diváckých reakcí významně poučili, jak druhou sérii vyprávět napínavěji, zajímavěji, strašidelněji a chytřeji…

Seriál se podle scénáře Petra Hudského natáčel v brněnském studiu České televize loni na podzim. Štáb během čtyř měsíců vystřídal lokace nejen v Brně a okolí, ale také v Olomouci, Hradci nad Moravicí, Dolních Kounicích a dalších místech.

NAPSALI JSME: Česká televize plánuje natočit druhou sérii kriminálního seriálu Labyrint (13. 10. 2015)

Začalo natáčení Labyrintu II, kombinace thrilleru a detektivky (včetně sledovanosti 1. řady)

Poslední díl Světa pod hlavou poskočil nad milion, jedničkou je stále Ulice

Tým majora Remeše (Jiří Langmajer), který na konci první série přišel o dva klíčové členy, posilují kriminalisté Franěka Martina (Jan Hájek a Tatiana Vilhelmová). Mám radost, že do týmu přišli zrovna oni, protože se mi s nimi výborně pracovalo. Táňu znám dlouho, věřil jsem, že je ‚ta pravá‘, a nespletl jsem se, říká k novým posilám kriminalistického týmu Jiří Strach a doplňuje: S Honzou Hájkem jsem se pracovně potkal poprvé. Je výborný herec a jsem rád, že nás osud svedl dohromady.

BRAND24

Druhý Labyrint odstartuje zdánlivě jasným a nekomplikovaným zločinem: Monika byla podle všeho znásilněna, zavražděna a její tělo hozeno do řeky. Potenciálních pachatelů se nabízí hned několik. Stopy vedou také k násilníkovi Pavlu Osvaldovi (Adam Vacula) nebo k lobbistovi Křížovi (Jiří Dvořák). Případ se ale začíná postupně zamotávat a to, co se zprvu zdálo jasné, se ukazuje jen jako příslovečná špička ledovce.

Labyrint II poprvé vstoupí na obrazovky ČT1 v pondělí 13. března ve 20:00 hodin.

Labyrint II
hrají: Jiří Langmajer, Tatiana Vilhelmová, Jan Hájek, Jiří Dvořák, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Pavel Kříž, Martin Myšička, Martin Donutil, Jiří Štěpnička, Zdena Herfortová, Regina Rázlová, Viktor Preiss, Jan Šťastný a další // scénář: Petr Hudský // kamera: Martin Šec // vedoucí projektu: David Ziegelbauer // režie: Jiří Strach // kreativní producentka: Jiřina Budíková

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).