Hlavní navigace

Názor k článku V září zavedeme digitální rozhlas v Brně a Ostravě, slibuje šéf firmy Teleko od anonym - Když jsme u těch doplňků PURE a všeobecně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2011 20:54

    bez přezdívky
    Když jsme u těch doplňků PURE a všeobecně je probíráme. Víme tedy už např. že k modelu SENSIA nemá smysl kupovat AKU, zatím co k ostatním modelům ano. Víme, že k 3 modelům je možné dokoupit reproduktor. Je třeba tedy zmínit ještě jednu věc.

    Uživatel Pure Evoke Flow čtenář DZ pamětník říkal, že jeho Pure Evoke Flow trůní někde u počítače a že on DO nepotřebuje a je pro něj naprostou zbytečností. Ovšem čtenář radiotv Bárka mě velmi v rozhovoru na téma netové přijímače, velmi a velmi nabádal a já jeho upozornění beru velmi vážně, že pokud bych si někdy kupoval nějaký netový přijímač, tak abych si vybral model, co má DO. On má svůj netový přijímač někde v ložnici a to někde na protější stěne od postele mimo svůj ruční dosah a pomocí DO si z něj právě před spaním pouští netové stanice zejména s mluveným slovem atd. A nechce po té už pochoopitelně vylézat z postele.

    Takže tím chci říci. Že Pure Evoke Flow jako jediný přijímač z nabidky Pure firmou Teleko, také disponuje DO, které se samozřejmě stejně jako AKU nebo REPRO, se musí dokoupit zvlášť. Nic méně existuje. Jako k jedinému přijímači z nabídky. A někomu se může hodit.

    http://pureradio.cz/detail-produktu/prislusenstvi/24_reach-f10/
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).