Hlavní navigace

Názor k článku Vážně hrozí zestátnění České televize a Českého rozhlasu? od Horal - Vy jste dobrý vizionář. Bude nejlepší když budete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 11. 2009 15:51

    Horal (neregistrovaný)
    Vy jste dobrý vizionář. Bude nejlepší když budete kandidovat do nějakého zastupitelstva odlehlejší obce a jak předvolební heslo si dejte "obecní taxík pro každého". Určitě budete mít spoustu voličů, ale jak chcete zajistit, aby pak tuto službu využívala opravdu jen ta jedna babička (a jen tehdy, když nutně potřebuje), to by mě docela zajímalo :-).

    To, že jezdíte po Praze individuálně, autem, sem radši ani nepiště. Hlavně Vy a Vám podobní můžou za to, že se ceny jízdenek v MHD stále zvyšují a ještě je to málo. O tom, že ucpáváte a zamořujete Prahu (určitě jezdíte autem sám nebo maximálně ve dvou) nemluvě. Mně se výhružky odborářů stávkou taky nelíbí (ať je to proč je to, jde o sprosté vydírání, zneužívání situace), ale na Vašem místě bych pravdu raději mlčel. Čím méně MHD využíváte (platíte), tím víc budete muset na výpadky jejích příjmů přispět. Zkuste se nad tím trochu zamyslet než zase něco plácnete.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).