Hlavní navigace

Názor k článku Vážně hrozí zestátnění České televize a Českého rozhlasu? od Pamětník - Perpetum mobile jsem označil názor, který pokládám za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2009 20:17

    Pamětník
    Perpetum mobile jsem označil názor, který pokládám za chybný, a to, že TV reklama přináší všem jen zisk. Výrobcům a prodejcům vyšší zisky a zákazníkům nižší ceny. Kde potom zbydou peníze na nákladnou reklamu? Kdo platí a z čeho, ty sumy za vteřinu reklamy. Nejsme ale ekonomická osvětová instituce, ani zde není prostor pro nějaké detailní školení.

    Zlomený palec a osobní svoboda? No nevím....

    Proti názoru nemám nic, ale proti boji za to, že je to právě ten nejsprávnější pohled na věc mě nenechává v klidu a snažím se vytvořit i pro ostatní protipól. A ten existuje většinou u každého tématu.

    Mně zkrátka ztotožňovat důsledky nacismu a pocitu nesvobody kvůli 135Kč za koncesi připadá přehnané. S tím ale nejsem schopen nic udělat, mám asi jiná měřítka.

    Pokud je tedy demokracie zvrácený občanský systém, jaká forma vyhovuje Vám? Anarchie?

    Současné zákony a jisté, třeba i nepsané normy, většinou nenedegradují "vyšší principy".

    To, že nikdo nikomu nesmí sahat na nic je jen pustá teorie přílišné sebestřednosti.

    V žádném případě nespojuji svobodu s normálním respektováním normy o placení TV koncese. Proto moje názory s tímto tématem nehodlám spojovat, nestojí mi za to.

    Tímto tuto diskuzi považuji, z mé strany, za ukončenou. Udělal jsem už vše, co mi stálo za "námahu".
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).