Hlavní navigace

Názor k článku Velikost písma v moderních prohlížečích od Pavel Salvet - Děkuji za rychlou reakci i za "odborné strhání"....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 4. 2007 15:16

    Pavel Salvet (neregistrovaný)
    Děkuji za rychlou reakci i za "odborné strhání". To je OK. Především díky, že jste si dal práci s konkrétními připomínkami. Vaše weby jsem tady vmíchal jen z té stránky, která patří k tématu a navíc formou osobní otázky, kterou asi rozeberete na blogu.

    Em a ex-layout jsem do toho zamíchal už v článku, ale ten jste jen tak přelétl, takže jste si ani nepovšiml mé kritiky Opery (že nedovede zvětšit jen písmo). I tak vaše připomínky patří mezi ty konstruktivnější.

    Článek nerozebíral jednotlivé druhy layoutů, to bych sice dovedl taky, ale především jsem se zaměřil na kritiku neflexibilních webů, protože ty mi při čtení opravdu vadí a možná ještě více mi vadí, že je tahle věc přehlížena. Koneckonců všiměte si, že značná část příspěvků byla jen o tom, že zoom je super a pixely jsou samosebou zvětšovací.

    Mimochodem odsoudil jste moji hlavní myšlenku - tím pádem celý článek, aniž byste svůj postoj odůvodnil třeba jen jedním jediným argumentem. Zřejmě takový argument neexistuje. Chápu správně?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).