Hlavní navigace

Názor k článku Velké plány, které skončily na papíře: televize, které nepřežily digitalizaci od anonym - Jinak mne by ani tak nepřekvapila ta idealizace...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2012 7:02

    bez přezdívky

    Jinak mne by ani tak nepřekvapila ta idealizace DVB-T při jeho zavádění...
    Řekněme, že kde kdo o tom věděl kulový a že lidi věřili, že RTA bude vysílat. A že TV7 bude vysílat a Pohoda TV, že bude vysílat. Pokud vím tak Lagardere mlela o 4 stanicích, dětské, zpravodajské, hudební a pro ženy. Že Z1 přežije, že Public TV přežije, že Noe bude celoplošný, že Óčko bude celoplošné. Že Fenič bude vysílat atd. atd. To celkem chápu, že tehdy, někdy dávno tomu věřili. Že EuroNews zde bude vysílat atd.

    Ale neboť jak je zde velice správně uvedeno a až se podivuji tomuto objektivnímu pohledu, tak prostě 50% naprosto dokonale selhalo.

    Tak se podivuji dnes právě probíhající jakési nové vlně nebo druhému dechu. Kdy všichni zase věří. Jak bude Pohoda vysílat, jak bude Nová Frnda vysílat, jak bude Regio vysílat, jak bude ČT3 vysílat., jak bude ČT6 vysílat atd. Nechápu tedy kde se najednou vzal z toho svrabu ten nenadálý optimismus a opět ta víra, když něco z 50%selhalo, tak, že se to přece jen na konec zaplní a že to přece jen bude a že se vše v dobré obrátí. Ta víra a důvěra v něco tak úžasně pofidérního a selhavšího je velice prazvláštní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).