Hlavní navigace

Názor k článku Velký zlom - Napster konečně implementuje zvukové otisky od Ladislav Zajicek - Ok a kde lzu? OPET!!! PO 3 OPRAKUJI! NENAPSAL JSTE...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 4. 2001 21:55

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Ok a kde lzu?
    OPET!!! PO 3 OPRAKUJI!

    NENAPSAL JSTE JEDINY ARGUMENT!

    Umite jen vyvolat hadku a JEN jit do osobniho. Pokud jste si nevsimnul, ja jsem na konci JASNE napsal, ze nerikam, ze to tak je, ze je to muj pohled a o tom chci diskutovat a na to jste me napad.

    Jinak o tom jestli pisu jako anonym nebo ne je UPLNE jedno. Ted to pisu jako Zajicek! DOKAZTE MI ZE nejsem!
    Jak to dokazete!
    Je to uplne jedno co tam napisu, muzu napsat cokoliv (nechci uvadet jine jmeno ptz nechci nikoho nejak do toho zatahnout) ale LOGICKY uvazujici clovek pochopi, ze napsani jmena ci emailu JE porad anonymni dokud nebudeme mluvit o digitalnim podpisu s verifikaci.

    Jinak nechci to dal sponovat, nema to cenu, proste neumite diskutovat vecne jak jsem k tomu vybizel v tom prispevku na ktery jste reagoval. Jediny o co se snazite, je strhnout diskuzi do osobniho (proto mluvite o anonymite) ptz toho se drzite. Me je uplne jedno jestli neco sem nekdo hodi pod nickname Ladislav Zajicek nebo Marek nebo cokoliv jineho, neni to podstatne ptz to jsou neoveritelne udaje, ale VECNA diskuze o faktech, jako je technologie, pravo.... se da overit a to ma smysl.

    Timto s vami na toto tema koncim. Ja uz za dalsi hranici nepujdu, nechtel jsem si to nechat libit ale uz nehodlam jit dal a vic utocit ptz to nema cenu. Jen proste kdo chce, muze se mnou diskutovat o tom tematu co jsem nadhodil, ktera ma jasny technicky a pravni podklad k diskuzi a nekam to povede.

    Nehodlam ale vest podobne recicky, kdy dotycny pod nickem Ladislav Zajicek neumi napsat jediny vecny a NEOSOBNI argument.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).